10. rođendan Riječkov vala

Dragi dosadašnji i budući članovi Riječkog vala; dragi prijatelji Riječkog vala!


Udruga Riječki val osnovana je 2011. kao udruga s građanskom inicijativom usmjerenom prema poboljšanju kvalitete urbanog života u Rijeci. U proteklih 10 godina postojanja organizirano je preko 15 javnih tribina usmjerenih na teme značajne za napredak grada. Na tribinama i na sastancima Riječkog vala sudjelovalo je aktivno preko 100 ljudi, intelektualaca i stručnjaka koji su svi doprinijeli kvalitetnijem promišljanju grada i demokratski raspravljali ponekad i vrlo različite pozicije. Na taj način Riječki val se i profilirao kao jedan vrsta neovisnog „think tanka“ koji svojim djelovanjem i širokom platformom svjedoči da se u Rijeci, luci različitosti, može kulturno i urbano komunicirati o temama koje su nam svima važne.


Rođendan treba i proslaviti stoga Vas pozivamo na zajedničko druženje u četvrtak 30.09.


Program simbolično počinje organiziranim obilaskom Dječje kuće u Art kvartu Benčić u 18 h kroz koje će nas provesti arhitekt cijelog projekta Saša Randić koji je član i jedan od osnivača Riječkog vala. Nakon obilaska slijedi proslava rođendana uz zabavu na Botelu Marina od 19,30 h. uz odličnog DJ-a. Dođite, veselimo se druženju.


Svi Valovski predsjednici i dopredsjednici: Saša Randić, Vladimir Mozetič, Zoran Matijašić, Elvio Baccarini, Dunja Siuc Valković, Danko Žitinić i Andrej Samardžić


Molimo da potvrdu o dolasku pošaljete do 27.9. na mail Tea Grujičić ( grujicictea@gmail.com ),a prilikom dolaska na druženje obavezno je imati Covid propusnicu kako bismo se svi dobro osjećali i bili sigurni.